Contact

Voor perfect afgewerkte Gelish moet u bij Beautylounge Chezo zijn!

Gelish in Brakel? Kom naar Beautylounge Chezo!

Sinds 1 oktober 2014 kan u bij Beautylounge Chezo terecht voor het totaalplaatje als het op verzorging aankomt. Niet alleen kan u bij mij terecht voor een gelaatsverzorging en het kopen van hippe accessoires, maar bij mij kunt u ook terecht in de beste nagelstudio uit Brakel en omstreken. Behalve in het plaatsen van fantastische gelnagels ben ik ook gespecialiseerd in het aanbrengen van de variabele én verzorgende Gelish.

Tarieven voor Gelish in Brakel

Omdat ik vind dat elke vrouw met verzorgde handen door het leven moet kunnen gaan, hanteer ik de laagst mogelijke prijzen. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen een kans heeft op schitterende nagels.

  • Gelish 30 euro
  • Gelish op teennagels 25 euro

Topservice, topproducten 

Bij het plaatsen van Gelish vind ik het altijd uitermate belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Om deze tevredenheid te bekomen, werk ik alleen maar met kwaliteitsproducten. Deze producten, in combinatie met mijn ervaring in de sector, zorgen mee voor een langdurige houdbaarheid van uw Gelish-nagels. Zo gaan uw nieuwe nagels tot maar liefst vijf weken mee! Daarnaast sta ik altijd garant voor een mooie en verzorgde afwerking.

Wilt u graag Gelish laten plaatsen in Brakel, door een vakkundige nagelstyliste? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een eerste afspraak!

Contacteer ons!
055 50 00 19