Contact

Als u gelnagels in Brakel wilt laten zetten, dan is Beautylounge Chezo hét adres voor u!

Beautylounge Chezo zet schitterende gelnagels in Brakel.

Beautylounge Chezo is een gespecialiseerde nagelstudio in Brakel waar u terecht kan voor het plaatsen van gelnagels. Met een diploma als nagelstyliste, én een grote passie voor schoonheid, kan u bij mij steeds  zeker zijn van elegante en mooi afgewerkte gelnagels. Ik werk enkel met de meest kwalitatieve producten, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Op deze manier gaan uw gelnagels tot maar liefst vijf weken mee!

In Beautylounge Chezo is iedereen welkom die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling. Jong enoud, iedereen is welkom. Tevens kan u bij mij terecht voor een deugddoende gelaatsverzorging of voor de aankoop van hippe accessoires.

De gelnagels die ik plaats, zijn volledig op vraag en naar wens. U kiest zelf de kleur en u kan zelf bepalen welke versieringen er eventueel op komen. Op deze manier kan u er zeker van zijn dat u exact krijgt wat u wenst.

Tarieven voor gelnagels bij Beautylounge Chezo

  • Gelnagels op eigen nagels 35 euro
  • Gelnagels met verlenging 48 euro
  • Gel op teennagels 30 euro
  • Bijwerking 35 euro
  • Versiering 0,50 euro per nagel
  • Airbrush 5 euro

Bent u geïnteresseerd in nagelverzorging en wilt u graag Gelish of gelnagels in Brakel laten zetten? Aarzel dan niet mij te contacteren voor meer informatie. Indien gewenst kunnen we ook meteen een eerste afspraak inboeken. Tot snel!

Contacteer ons!
055 50 00 19