Contact

Nagelstudio Chezo zorgt voor schitterende nagels met een perfecte afwerking!

Een nagelstudio in Brakel op niveau!

Beautylounge Chezo is een gezellige en professionele nagelstudio. Vindt u het belangrijk om verzorgde nagels te hebben? Kies dan voor Zoë Chevalier als uw persoonlijke nagelstyliste. Zowel voor gelnagels als voor Gelish gebruik ik enkel de beste producten. Zo garandeer ik een langdurige houdbaarheid, die kan oplopen tot maar liefst vijf weken!

Verzorgde nagels met een onberispelijke afwerking

Als u er graag op en top verzorgd uitziet, dan moet u in de eerste plaats denken aan mooie en verzorgde nagels. Nagels die natuurlijk sterk én mooi zijn, zijn zeldzaam. Daarom raad ik aan om te kiezen voor gelnagels of Gelish. Deze technieken gaan het snel afbreken van uw nagels tegen en zorgen in een handomdraai voor er verzorgd uitziende handen. Na een bezoek aan mijn nagelstudio in Brakel garandeer ik u nagels waar u trots op kan zijn!

Wilt u graag een afspraak maken in mijn nagelstudio in Brakel voor mooie en verzorgde handen,  bent u geïnteresseerd in de collectie accessoires die ik aanbied of de fantastische gelaatsverzorging die u bij mij kan verkrijgen? Aarzel dan niet mij te contacteren om uw eerste afspraak te boeken!

Contacteer ons!
055 50 00 19